Bejelentés


miss ashley tisdale üdvözöllek ash fan!!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
ashley száma

ashley új száma az I'm back!!

újdonságok

új menüpontok csak is nektek!!az ashley stylben lelesheted ashley ruháit ha extra kell az extrák menüpontban megtalálod!!és le is viheted őket!!és egy új hír ashley barna hajjal róla láthattok képeket az ashley barna hajjal menüpontban!!

tovább >>


hsm3

figyelem!!oktober 24.-én a moziban vetítik le a high school musical 3-mat!!10 eredeti dallal!!aki tudja nézze meg a moziba!!!

tovább >>

Főoldal

üdvözlök mindenkit a www.miss-ashley-tisdale.5mp.eu oldalán!!látogass be mindennap az oldira mert minden nap lesznek rajt újdolgok versenyek!!ha nem tetszene az oldi akkor ott van a bal felső sarokban egy X arra katt!!köszi!! a véleményedet az oldiról a vendégkönyvbe írhatod!!amit panaszt akarsz tenni akkor a panaszkönyvbe írj!!itt minden saját készitésü a mostani fejléc is ugyhogy ne lopd!!köcce és ha szeretnél rendelni fejlit,mindenféle táblákat akkor mindent megtudhatsz a rendelj menüpontban!!köszii és remélem örömötöket lelitek az oldiban!!jó szorakozást!! by:ash-dorcsina és léccike ezt a szabályt tartsd be: köcce és: az oldal kabalája: nevük:taddy-teddy koruk:3 évesek szeretik a mézet és a narancslét :D


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!